Kindertablets achteraf betalen met Billink bij deze 3 winkels

Kinderen weten vaak op jonge leeftijd al hoe ze een telefoon moeten ontgrendelen of een tablet aan kunnen zetten. Dit zorgt ervoor dat ze zich niet altijd in een veilige online omgeving bevinden.

Om kinderen op een gezonde manier kennis te laten maken met de digitale wereld, is het dan ook een goed idee een kindertablet aan te schaffen. Deze leerzame en veilige apparaten zijn specifiek gericht op de jonge gebruikers.

Er zijn verschillende websites die kindertablets aanbieden, waardoor het soms moeilijk kan zijn een goede keuze te maken.

Wanneer je twijfelt of een webshop wel betrouwbaar is of graag pas na ontvangst van de tablet de rekening betaalt, kun je kiezen voor de achteraf betaalmethode van Billink. Bij welke webwinkels je precies gebruik kunt maken van deze betaaldienst, dat lees je hier.

Wat is Billink?

Billink is een Nederlands bedrijf dat het mogelijk maakt om bij meer dan 3.000 webshops achteraf te betalen. De betaalmethode van Billink garandeert een veilige manier van online winkelen. Zo weet je zeker dat je nooit hoeft te betalen voor een bestelling die niet wordt bezorgd.

Bij het retourneren van een ontvangen product, hoef je tevens niet langer te wachten tot het geld wordt teruggestort; je hebt immers nog niet betaald. Dit hoef je pas te doen na ontvangst van de bestelde producten én wanneer jij helemaal tevreden bent.

Hoe werkt betalen met Billink?

De achteraf betaalmethode van Billink is ideaal wanneer je geen random reader of creditcard bij de hand hebt. Ook wanneer je nog een paar dagen moet wachten tot je salaris is gestort, kun je dankzij Billink toch al online jouw aankopen doen.

Veel bestellingen worden binnen een paar dagen geleverd, terwijl je twee weken de tijd hebt om de factuur van Billink te betalen. Heel makkelijk dus, wanneer je snel nog een verjaardagscadeau wil kopen, maar even niet genoeg geld op je rekening hebt staan.

Wanneer je afrekent kies je eenvoudig voor de achteraf betaaloptie van Billink. Er wordt dan gecontroleerd of je kredietwaardig bent. Je krijgt dan een factuur toegestuurd van Billink, dat je binnen 14 dagen moet betalen. Stuur je de producten terug? Dan vervalt je factuur en heb jij er geen omkijken meer naar.

Set van infographics over educatief speelgoed

Ontvang deze handige educatieve tips bij onze nieuwsbrief

Benieuwd naar de ontwikkelingen die je kind doormaakt in elke levensfase? Dan is deze set infographics leuk voor jou!

Een kindertablet kopen met Billink

Er zijn verschillende webwinkels waarbij het mogelijk is om achteraf te betalen. Hieronder vind je een aantal webshops, die naast de betaalmethode van Billink ook een aantal kindertablets in het assortiment hebben.

Speelgoed & Familie

Speelgoed & Familie doet haar naam eer aan; de webshop is namelijk gevuld met speelgoed voor jong en oud. De winkel kenmerkt zich vooral door het aanbod aan duurzaam en verantwoordelijk speelgoed. Ze bieden zowel binnen- als buitenspeelgoed aan en hebben ook een heel aantal items om een kinderkamer mee aan te kleden.

De kindertablets die deze webshop aanbiedt, maken duidelijk dat speelgoed voor de allerkleinste niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam kan zijn.

Zo is er al een tablet, van het merk Clementoni, die geschikt is voor kinderen vanaf 12 maanden. ‘Mijn eerste tablet’, zoals het speelgoed heet, is een interactieve en pratende tablet waarmee de allerkleinste leren over dierengeluiden, kleuren en het alfabet. Kijken we naar speelgoed dat al wat meer lijkt op de tablets zoals we deze kennen, dan komen we uit bij het ‘Cards touch tablet’.

Deze tablet, eveneens van het merk Clementoni, is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Het is een apparaat waarmee peuters en kleuters niet alleen letters en cijfers kunnen oefenen, maar waar ze ook leren omgaan met het welbekende touchscreen. Hierdoor maken ze op een leuke en veilige manier kennis met technologie.

Naast het speelgoed van Clementoni heeft Speelgoed & Familie nog meer tablets voor jonge kinderen in de webwinkel staan. Heb je een keuze gemaakt?

Dan heb je na het plaatsen van je bestelling in de meeste gevallen het leerzame speelgoed al binnen twee dagen in huis. Om het online shoppen nog makkelijker te maken is het bij deze webshop ook mogelijk om achteraf te betalen met Billink.

Ook zonder creditcard bij de hand, kun je dus eenvoudig jouw bestelling plaatsen. Je krijgt dan een factuur van Billink toegestuurd, die je binnen 14 dagen moet voldoen. Toch niet helemaal tevreden met de tablet? Dan stuur je jouw bestelling kosteloos terug en vervalt je factuur van Billink. Je hoeft dus pas te betalen wanneer je helemaal tevreden bent met het ontvangen product.

Tech 66

Tech 66 is een webshop vol met tech-producten die vanuit China geleverd worden. Hoewel het iets langer kan duren voordat het bestelde item bij jou in huis is, zijn de meeste producten scherp geprijsd. Tevens worden de apparaten uitgebreid getest, zodat jij verzekerd bent van een betrouwbaar en goed werkend product.

Naast tablets voor volwassenen zijn er in de webwinkel van Tech 66 ook producten voor kinderen te vinden. De Swees Tab M775D1, bijvoorbeeld, is een gebruiksvriendelijke en veilige kindertablet. Het apparaat kan gebruikt worden om leerzame games te spelen, videos te kijken of foto’s te maken.

Ook is er een verbinding met het internet mogelijk en zijn er via de Google Play Store verschillende apps te downloaden. Deze functies maken het een interactief apparaat, dat zeker meer mogelijkheden biedt dan de eerdergenoemde tablets van Clementoni.

De Swees Tab is verkrijgbaar in drie leuke, felle kleuren en wordt gratis bij jou thuis afgeleverd. Ook is er de Child Tab van Archos welke we hier hebben beoordeeld.

Bij het afrekenen biedt Tech 66 verschillende betaalmethoden; zo accepteren ze iDEAL, PayPal en creditcardbetalingen. Het online shoppen wordt je echter nog makkelijker gemaakt, door de achteraf betaalmethode van Billink. Ook de kindertablets van deze webwinkel zijn via deze betaaldienst af te rekenen. Via mail ontvang je de factuur van Billink, die je binnen twee weken na ontvangst moet betalen. Zo wordt er nooit geld in rekening gebracht, voor een product dat je nog niet in handen hebt.

CheapTech.nl

Een andere webwinkel die uitblinkt op het gebied van voordelige elektronica is CheapTech.nl. In de webshop zijn niet alleen hippe gadgets en accessoires van bekende merken te vinden, maar ook een paar leuke kindertablets. Cheaptech.nl heeft naast de eerdergenoemde Swees Tab, ook een unieke kindertablet met Spongebob thema in het assortiment. Deze Kinder Tablet Sponge wordt geleverd in een Spongebob doos en heeft een vrolijke blauwe rand die geheel in het thema past.

Wat het apparaat vooral geschikt maakt als kindertablet is het Parental Control System. Dit systeem maakt het ouders mogelijk om bepaalde websites of games voor het kind te blokkeren. Ook kunnen er tijdsrestricties worden ingesteld en meerdere profielen worden aangemaakt, zodat de tablet zich geheel aanpast aan de gebruiker. Met de controle in handen, kun je als ouder met een gerust hart je zoon of dochter kennis laten maken met de digitale omgeving. Met de Kinder Tablet Sponge kunnen ze dan ook op een veilige manier leerzame spellen spelen, videos bekijken en muziek luisteren.

Of je nu de Swees Tab of de Kinder Tablet Sponge bestelt; bij CheapTech.nl wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. En dat is niet het enige. Kies je bij het afrekenen voor de Billink betaalmethode, dan betaal je pas achteraf. Met deze betaaloptie weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare webshop. Je loopt geen risico dat je moet betalen voor een bestelling die niet binnenkomt én betaalt alleen wanneer je helemaal tevreden bent.

Veel roze varianten zul je er niet vinden, maar ze hebben een goed aanbod.

Met Billink koop je simpel én veilig online je aankopen

Wanneer kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met de digitale wereld, wil je natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Een kindertablet is het uitgelezen apparaat, om ze op een veilige en leerzame manier kennis te laten maken met nieuwe technologieën. Bij kindertablets hebben de ouders namelijk nog altijd de controle in handen. Er zijn genoeg webshops die deze leerzame en vooral leuke apparaten aanbieden. Het is echter niet altijd meteen duidelijk of je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt. Gelukkig is hier door de achteraf betaaldienst Billink verandering in gekomen. Je kunt via deze betaalmethode namelijk de nieuwe kindertablet voor jouw zoon of dochter achteraf betalen. Zo maakt Billink het een stuk simpeler én veiliger om online je aankopen te doen.

Lees meer: dit is hoe je een kindertablet test

Leave a Reply