kindertablet bij bol com

Een kindertablet bij bol.com kopen

Als je denkt aan webwinkels, dan denk je vaak ook aan Bol.com. Deze gigant is niet meer weg te denken uit het Nederlandse E-commerce landschap en begonnen als boekenreus waren ze al snel ook overgestapt naar elektronica en media. En dit is nog steeds een speerpunt van de onderneming.

Het grote voordeel bij Bol.com is hun overweldigende aanbod. Je hebt een ruime keus en kunt ook gelijk een vergelijking doen. Maar door hun volume kunnen ze ook veel extra diensten bieden die het bestellen voor jou gemakkelijk maken. Geldt niet alleen voor kindertablets natuurlijk maar voor al hun artikelen.

Je kunt het tegenwoordig zelfs al dezelfde dag laten bezorgen wanneer je voor 12u bestelt. Perfect als je nog een last-minute-cadeautje nodig hebt. Daarnaast kun je zelf een dag kiezen wanneer je thuis bent om het pakketje in ontvangst te nemen, of kun je gaan voor bezorging in de avond voor een kleine vergoeding meer.

Veel informatie over bezoekers

Ze verzamelen heel erg veel informatie over wat hun bezoekers allemaal doen op de site. En zo weten ze precies waar mensen naar zoeken en wat ze moeten inkopen. Bol.com heeft gezien dat steeds meer van hun klanten een aparte tablet kopen voor hun kinderen, of in ieder geval eentje die voor het hele gezin geschikt is. Ze hebben er nu zelfs een aparte pagina voor aangemaakt om al die zoekende mensen extra te kunnen helpen.

Ze hebben daar een aantal toppers staan die de markt bijna helemaal domineren. De meeste van de tabletten waar mensen naar zoeken zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Tablets met volledige mogelijkheden, maar toch ook kindvriendelijk. Dit zijn degene die je op de categorie pagina hoog zult zien staan.

Set van infographics over educatief speelgoed

Ontvang deze handige educatieve tips bij onze nieuwsbrief

Benieuwd naar de ontwikkelingen die je kind doormaakt in elke levensfase? Dan is deze set infographics leuk voor jou!

Tablets zoals de Kurio Tab 2 Telekids tablet met Google Play waarover we ook apart hebben geschreven. Een volledig functionerend apparaat wat je zo zelf ook zou kunnen gebruiken voor bijna alles wat je er mee zou willen doen, maar dan met specifiek ook wat features die de kids leuk zullen vinden.

koop je kindertablet bij bol.com

Kindertablets voor de kleinere kinderen bij Bol.com

Maar er is nog veel mogelijk op het gebied van kindvriendelijke apparaten. Er zijn ook een hele hoop machines die wellicht meer speelgoed lijken, maar ook uitermate veel functies hebben die helemaal op de kids zijn toegespitst. Deze zullen dan wellicht geen apparaat zijn wat jij zelf ook zou kunnen gebruiken, maar je kunt er wel de hele kind-ervaring mee afstemmen op de jongere leeftijden zodat ze toch in aanraking kunnen komen met deze technologie.

Je levert functionaliteit in, maar je krijgt daar wel een veiligere omgeving voor terug die de kleinere naar hartenlust kunnen gaan ontdekken met een hele hoop voorgeïnstalleerde content waar ze gelijk mee aan de slag kunnen. De meeste hebben ook een hele boel extra educatieve content voor ze om te leren.

Er zijn een aantal kindertablets bij Bol.com waar je op moet letten:

Klik er eentje aan om er meer over te lezen op de site. Het lastige met het uitzoeken van zulke machines is dat er ook gelijk zóveel zijn. Ook fabrikanten spelen er perfect op in, de stijgende vraag naar kind-geschikte technologieën en er zit geld in. Mensen geven graag veel geld uit aan spullen voor hun kids als ze denken dat het ze verder zal helpen in hun educatie.

En dat kunnen deze zeker. De meeste grote fabrikanten hebben wel een aansluiting met Bol.com waardoor je ze daar kunt vinden. Een completer overzicht zul je niet vinden op één enkele e-commerce site!

Lees ook: Alles over de Vtech Storio XL en Kurio Tab XL

Leave a Reply