Kinder tablet aanbiedingen

Lees onze top lijst om een goede kinder tablet uit te kiezen. Ook altijd belangrijk is natuurlijk de kostprijs. Onze top lijst bevat de top tablets, en hoewel er bij zitten met een fijne prijs, is het nog beter om ook de aanbiedingen in de gaten te houden.

Zeker bol.com en Mediamarkt zijn twee giganten die bekend staan om hun prijsvriendelijkheid en goede aanbiedingen. Hou hun aanbod dan ook goed in de gaten. En hoewel bol.com alles online aanbiedt, kan de website van Mediamarkt soms een doolhof zijn, dus kijk hier voor sommige van de beste tablets bij Mediamarkt. En wij zullen hier wat aanbiedingen en tips bespreken!

Bol.com

Bol.com heeft jaarlijks terugkerende speciale acties, naast de maandelijks wisselende aanbiedingen.
Bol.com heeft elke maand weer nieuwe aanbiedingen. Naast deze wisselende aanbiedingen heeft bol.com ook elk jaar terugkerende acties, waarbij mooie kortingen worden gegeven. Een overzicht van de speciale jaarlijkse acties vind je terug op de website. Bestel dus niet vlak voordat zo’n actie van start gaat! Rond elke grote feestdag vindt er wel weer een actie plaats, zoals natuurlijk Sinterklaas en Kerst, maar ook Vaderdag en Moederdag.

Bovendien zijn er ook speciale seizoensacties en zelfs dan houdt de lijst nog niet op. In de lijst vind je ook permanente acties waarbij de artikelen altijd veranderen, zoals de Koopjeshoek en de Weekendsale. Bol.com heeft altijd wel een paar goede acties lopen, dus controleer regelmatig of er ook een leuke kinder tablet tussen de aanbiedingen staat zodat je deze voor de beste prijs kunt aanschaffen!

Mediamarkt 

Mediamarkt heeft een geweldige actie met BTW weg ermee, en heeft wekelijks wisselende aanbiedingen met fijne kortingen op diverse artikelen.
Mediamarkt heeft een hele bekende terugkerende actie, namelijk BTW weg ermee. Een paar dagen lang wordt de BTW van je aankoop afgetrokken, dus je kunt hier een mooi bedrag mee besparen. De BTW op elektronica is 21%. De 21% komt bovenop de prijs die winkels vragen voor een artikelen, dus de weergegeven verkoopprijs is eigenlijk 121%.

 

Wil je berekenen hoe duur je gekozen kinder tablet is tijdens de actie, is de berekening simpel: ‘de prijs * 100 / 121’ geeft de juiste prijs zonder BTW die je zult moeten betalen! Welke producten en merken er meedoen aan deze actie, wil nog wel eens wisselen. Vlak voor de actie wordt altijd bekendgemaakt welke producten en merken meedoen. Let dus goed op dat jouw gekozen kinder tablet ook meedoet met de actie!

Het aanbod geldt in de winkels van Mediamarkt en in de webshop, dus als jouw kinder tablet meedoet met de actie hoef je nog niet eens de deur uit om de kinder tablet met een mooie korting in huis te halen.

Naast de mooie BTW weg ermee-actie heeft ook Mediamarkt natuurlijk het hele jaar door aanbiedingen lopen, die elke week weer veranderen. Je kunt de folder ook online bekijken, voor als je hem niet thuis krijgt. Hou deze ook goed in de gaten, want misschien staat jouw kinder tablet er wel tussen. Hoeveel korting je krijgt, wisselt sterk. Toch zijn er vaak wel goede aanbiedingen waarbij je een mooie korting krijgt.

En dan hoef je niet eens te wachten op de btw weg ermee actie, en kun je de tablet nog eerder in huis halen.

Conclusie

Een kinder tablet aanschaffen kan redelijk prijzig zijn, maar dat hoeft niet. Als je maar de aanbiedingen in de gaten houdt en wacht op het juiste moment! Bol.com heeft jaarlijks terugkerende actieweken met veel verschillende kortingen, en Mediamarkt heeft de welbekende BTW weg ermee actie. Daarnaast hebben beide winkels constant wisselende aanbiedingen, die je ook in de gaten kunt houden voor goed afgeprijsde kinder tablets.

Als je het fijner vindt dat je kinderen af en toe buiten komen is er ook nog een leuke oxboard beoordeling om eens een kijkje te nemen.

Leave a Reply