Hoverboard resetten

Hoverboard resetten | dit zijn de 6 stappen voor een reset van je board

Van tijd tot tijd kan het zijn dat je hoverboard moet worden gereset om het evenwicht te herstellen. Dit maakt het kunnen resetten van een hoverboard een essentieel onderdeel van het bezit van een hoverboard.

Volg deze eenvoudige handleiding en het proces is binnen enkele seconden voltooid.

Het resetten beginnen

Zorg er eerst voor dat het hoverboard is uitgeschakeld en op gelijke hoogte met de grond staat. Dit proces kan niet worden uitgevoerd als het hoverboard ondersteboven ligt!

Zo reset je jouw hoverboard

 1. Begin met het resetten van een hoverboard
 2. Druk op de aan / uit-knop en houd deze tien seconden ingedrukt
 3. negeer de knipperende lampjes en pieptonen. Deze geven eenvoudig aan dat het bord opnieuw moet worden gekalibreerd om goed te kunnen balanceren.
 4. Terwijl je de knop ingedrukt houdt, is het proces aan de gang
 5. Laat vervolgens de aan-uitknop los en schakel het hoverboard uit
 6. Het hoverboard is nu gereset en klaar om te worden ingeschakeld.

Testen of de reset correct is uitgevoerd

Laat de aan / uitknop los en schakel het board uit. Op dit punt wordt je bord gereset en klaar om weer ingeschakeld te worden. Controleer nogmaals of het proces werkt en of je bord goed in evenwicht is.

Als je merkt dat het hoverboard niet is gereset, probeer je het proces opnieuw voordat je begint om iets open te schroeven om draden te controleren. Dat is pas je laatste redmiddel!

Dat is alles wat je moet weten over hoe je een hoverboard op de juiste manier kunt resetten!

Hoverboard opnieuw kalibreren

Na het resetten kan het nodig zijn om je hoverboard opnieuw te kalibreren. Hij is immers volledig teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Weet je zeker dat kalibratie het probleem is?

Voordat je onze gids gaat raadplegen over het opnieuw kalibreren van een hoverboard, weet je echt zeker dat je dat nodig hebt? Zo niet, stel jezelf dan de volgende vragen:

 • Mijn hoverboard balanceert niet
 • Ik heb al geprobeerd om opnieuw te kalibreren

Als de bovenstaande twee items waar zijn, heb je mogelijk een ander probleem. Maak je geen zorgen, we hebben een gids om je te helpen je hoverboard te repararen.

Zo niet, lees dan verder voor meer informatie over hoverboard-kalibratie.

Hoe Hoverboard kalibreren

Hoverboards, ook wel “smart balance wheel” genoemd, moeten van tijd tot tijd worden gekalibreerd, dus het is belangrijk dat je leert hoverboard te kalibreren.

Deze gids voor het kalibreren van een zelfbalancerende scooter bespreekt hoe dit moet worden gedaan, evenals de vele andere problemen die zich tijdens de kalibratie kunnen voordoen.

Het is een relatief eenvoudig proces om een ​​hoverboard te kalibreren.

Instructies

 • Plaats het hoverboard op een vlak oppervlak en zorg ervoor dat het waterpas staat. Welk niveau je ook instelt, is het niveau waarop je het zult kalibreren.
 • Zorg ervoor dat het hoverboard volledig uitgeschakeld is. Dit betekent dat deze moet worden uitgeschakeld door de zilveren aan / uit-knop en niet door de afstandsbediening in de slaapstand wordt gezet.
 • Zodra het hoverboard vlak is, houd je de zilveren aan / uit-knop vijf seconden ingedrukt totdat je een pieptoon hoort.
 • De voorkant / bovenkant (afhankelijk van het model) en de LED-lampjes van de indicator zullen knipperen. Laat het hoverboard 30 seconden op deze manier zitten.
 • Druk na 30 seconden opnieuw op de zilveren aan / uit-knop en sluit het hoverboard uit.
 • Je hoverboard moet nu worden gekalibreerd en moet gelijk met de grond rijden. Als dit niet het geval is, ga je naar stap 7.
 • Als je hoverboard nog steeds niet in balans is, raden we je aan een reserveonderdelenset voor hoverboard-printkaarten te kopen.

Kalibreren van een bluetooth hoverboard

Bluetooth-hoverboards worden op dezelfde manier gekalibreerd als een niet-bluetooth hoverboard. Het verschil is echter dat het kalibreren van een bluetooth-hoverboard meer risico met zich meebrengt.

Het risico dat je loopt bij het kalibreren van een bluetooth hoverboard is dat je de bluetooth-chip kunt overbelasten. Dit kan gebeuren ongeacht of je de hoverboard-kalibratie juist uitvoert of niet.

Hoverboard kalibreren met afstandsbediening

Afstandsbedieningen, geloof het of niet, zijn eigenlijk de oorzaak van veel van de problemen in verband met hoverboards. Hoverboard-bezitters zijn meestal kinderen van 9 tot 14 jaar oud en ze vergeten (of weten het misschien niet eens) om het hoverboard uit te schakelen met de zilveren onboard-knop, wanneer ze in plaats daarvan de afstandsbediening gebruiken.

We vergelijken graag de afstandsbediening op een hoverboard met de “Sleep” -functie op je computer. Je sluit de computer niet echt af, je zet hem gewoon in de energiebesparende modus en “maakt hem wakker” wanneer je het hoverboard weer inschakelt.

Om deze reden zullen mensen het hoverboard ‘s nachts, of zelfs gedurende vele dagen achter elkaar, op “Sleep Mode” laten staan, waardoor het nodig is om hoverboard te leren kalibreren met de afstandsbediening.

Voor zover het uitvoeren van de hoverboard-kalibratie met de daadwerkelijke afstandsbediening zelf, is het niet mogelijk om dat te doen.

Je zult het hoverboard opnieuw moeten kalibreren met de zilveren onboard-knop zoals beschreven in onze beschrijving hierboven.

Lees meer: ken je Airwheels al?

Leave a Reply