De Jellipad

De Jellipad beoordeling: Verhoog het leervermogen van uw kind

Als je een kind hebt, dan wil je het beste voor hem of haar. Dus wanneer je je kind gelukkig kunt zien lachen, terwijl ze aan het leren zijn. Dan is het nog veel waardevoller natuurlijk. Het beste van beide werelden.

Plus, je wilt niet weten hoeveel ongelukken met vallende telefoons of tablets je kunt voorkomen als je je kind een eigen tablet geeft. Dus als je op zoek bent naar een kinder tablet die niet teveel mag kosten en wordt geleverd met volledige ondersteuning voor jou als ouder, dan is de Jellipad kids tablet een juiste keuze voor jou.

De Jellipad tablet wordt geleverd met een gratis siliconen case, oordopjes en een stylus. Met 8 GB intern geheugen, twee 2 MP camera en Kidoz Pro-interface, is de Jellipad tablet een goede koop in deze prijscategorie.

De Specificaties

Scherm: 7 ” LCD-scherm met 1024 × 600 pixels resolutie.

Maat: 196 x 115 x 15 mm.
Gewicht: 558 g.
Garantie: JelliGuarantee (inclusief garantie 12 maanden).
Besturingssysteem: Android 4.4.4.
Interne opslag: 8 GB.
RAM: 512 MB.
Processor: 1,3 GHz quad-core Cortex A7.
Camera: Front [2 MP] en ​​Rear [2 MP].
Wi-Fi, Bluetooth, microSD-kaart (uitbreidbaar tot 32 GB) en 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Hardware

Jellipad vermeldt dat terwijl de tablet aan het ontwerpen waren, ze zowel de interne als de externe veiligheid als belangrijkste uitgangspunten hadden genomen. De Jellipad tablet is niet zomaar een gewone tablet die ze hebben verpakt in een zachte siliconen case, zo hebben ze hem ook extra afgeronde randen met ingebouwde rubber bescherming en stevige kunststof behuizing gegeven. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren (roze, blauw en groen) om het zo kindvriendelijk mogelijk te maken.

Toch liever iOS? Bekijk deze top iPads voor kinderen

De jellipad Beoordeling

Camera’s, Geheugen, en poorten

De Jellipad tablet wordt geleverd met 2 camera’s, één voor en één achter, beide van 2 megapixels. Het heeft ook Bluetooth, Wi-Fi, een microUSB-poort, een microSD-kaartslot, samen met een 3,5 mm koptelefoon aansluiting. Je kunt tot 32 GB extern opslaan via de microSD-kaartslot.
De micro-USB-poort die beschikbaar is wordt gebruikt voor het opladen en synchroniseren, het ondersteunt ook USB-on-the-go (OTG), zodat je toegang hebt tot je bestanden die je op een externe schuif hebt opgeslagen, of zelf een muis kunt aansluiten op je tablet.

Set van infographics over educatief speelgoed

Ontvang deze handige educatieve tips bij onze nieuwsbrief

Benieuwd naar de ontwikkelingen die je kind doormaakt in elke levensfase? Dan is deze set infographics leuk voor jou!

Resolutie en Processor

De hardware van de tablet is goed gebouwd, maar het ontbreekt nog een beetje aan een goede schermresolutie, zoals wel het geval is met de meeste andere tablets voor de kids. De Jellipad’s tablet heeft een schermresolutie van 1024 × 600 (171 ppi).

Het is er dan ook wel naar in deze prijsklasse aan de andere kant, waardoor je de Jellipad hiervoor nog wel zou kunnen vergeven. Omdat deze tablet is voorzien van een LCD-scherm, kan het soms lastig zijn voor kinderen aangezien je met dit soort schermen wel recht ervoor moet zitten om de kleuren goed weer te geven, en dat kan voor kinderen soms nog wel een uitdaging zijn.

Dan komen we op de prestaties, de Jellipad tablet is voorzien van een 1,3 GHz quad-core processor, die is snel genoeg gezien het feit dat deze tablet zal worden gebruikt door een kind. De Jellipad tablet wordt geleverd met een 512 MB RAM-geheugen wat voldoende is voor een kids tablet maar de tablet kan wel af en toe blijven hangen tijdens het uitvoeren van meerdere zware apps tegelijk.

Software

Jellipad beoordeling

De software is net zo belangrijk als de hardware op een kids tablet. Ik zou zeggen dat het nog belangrijker is zelfs dan hardware. Het wordt geleverd met enkele vooraf geïnstalleerde apps zoals de educatieve app van Jellipad zelf, samen met de Kidoz Pro-interface. Hiermee kun je als je eenmaal een account hebt, uren plezier beleven alleen al met deze voor geïnstalleerde apps en zal het een tijdje zijn voordat je het nodig hebt om nieuwe apps te installeren.

Verder geeft de tablet ouders volledige toegang tot het Android Kitkat-besturingssysteem, in tegenstelling tot veel van dergelijke tabletten beschikbaar voor kinderen kun je dus zelf ook nog normale zaken uitvoeren die je in veel andere gevallen niet op eentje voor de kids kunt.

Lees meer: de beste kindertablets met toetsenbord

Kidoz Pro Interface

Volgens Jellipad streven zij ernaar om het spelen en het leren te voorzien van een leuke, veilige en kleurrijke ervaring. Dat is waarom het wordt geleverd met volledige Kidoz Pro-software die over een gemakkelijke, stress-vrije en kindvriendelijke-interface beschikt.

Wat is dat nu werkelijk, dat Kidoz? Het is een content discovery platform voor de kinderen, die kinderen helpt bij het vinden van leuke, onderhoudende en relevante content. Zo zal de interface helpen om grappige video’s op YouTube die geschikt zijn om bekeken te worden door jouw kind te vinden en tegelijk afschermen van content die niet geschikt is.

Kidoz heeft een grote selectie van gratis spelletjes voor de kinderen, samen met de grootste bibliotheek van video’s, gratis kinderclub en een veilige webbrowser met voor-goedgekeurde websites voor hen om van te genieten. Deze interface heeft ook een eigen spelletjes en app store waardoor een kind veel heeft om uit te kiezen zoals verhalenboeken, educatieve apps en games. Het heeft apps voor Muziek, Tekenen, Taal en woordenschat, wiskunde etc.

Parental control

De Jellipad tablet wordt geleverd met een software voor ouderlijk toezicht, die is ingebouwd in Kidoz app. Deze software maakt het mogelijk voor een ouder om te bepalen wat je kind of kinderen precies kunnen doen en wat hij niet kan doen en hoe lang zij het kunnen gebruiken.

Er is ook een optie genaamd Extra (blijft ook na reboot) Veilige modus die kinderen alleen toegang biedt tot de inhoud die een ouder had goedgekeurd voor zijn of haar kind om te zien. Dit is uiteraard belangrijk bij elk soort elektronisch kinderspeelgoed.

Conclusie

Komt met gratis accessoires, zoals een stylus, een oortelefoon en een screen protector, de Jellipad tablet is de tablet die een veilige keuze is voor zowel je kind als je portemonnee. Rekening houdend met alle andere functies, afgezien van RAM waar nog wel wat ruimte voor verbetering zit, maakt deze tablet toch een onderscheidende variant van de rest in deze prijs klasse.

Lees ook onze beoordeling van deze speelgoed robots

Leave a Reply