Bij deze 3 winkels koop je een kindertablet met Klarna

Tegenwoordig lijkt er bijna elke week wel een nieuwe gadget op de markt te worden gebracht. Naast mini-robots, drones en smartwatches, zijn er ook tablets ontwikkeld waarmee zelfs de allerkleinsten een vleugje technologie meekrijgen.

Ook de digitale wereld groeit hard. Fysieke winkels maken steeds vaker plaats voor webshops en met de smartphone aan onze zijde, kunnen we op elk moment een bestelling plaatsen.

De achteraf betaalmogelijkheden, die enkele jaren geleden geïntroduceerd zijn, maken het online shoppen nog makkelijker. MediaMarkt is een van de webshops, die deze betaaloptie aanbiedt.

Een elektronicagigant waarbij jij dus de allernieuwste kindertablet kunt bestellen, zonder dat het geld meteen van je rekening wordt afgeschreven.

Je kan achteraf betalen met Klarna. Bij welke winkels en welke winkels goede producten aanbieden, dat laten we hieronder zien.

Mediamarkt.nl

Onze favoriet is de website van Mediamarkt, die verscheidene producten aanbiedt als het aankomt op het aanschaffen van een kindertablet en de bijbehorende accessoires. Zo kan je kiezen tussen de Kurio Tab Connect in het blauw of in het roze, de Kurio Tab Light in het lichtgroen, in het lichtblauw of in het pastel roze en een wat eenvoudiger tablet met een Frozen of Cars thema.

Via de webshop van de MediaMarkt kan jij kiezen uit verschillende betaalopties, waaronder de achteraf betaalmethode van Klarna.

Ormedia.nl

Een terecht tweede plek gaat naar een minder bekende site, maar wel eentje waar een gigantisch aanbod producten op staat. De levertijd van de producten is ook nog eens ontzettend snel, vaak is het product de volgende dag al in huis.

De eerdere genoemde Kurio Connect is beschikbaar in het roze en in het blauw en is een populaire keuze voor jonge kinderen; mede wegens de mogelijkheid ‘parental control’ in te schakelen.

De zaak heeft ook de Kurio Tab Connect Telekids in het roze en in het blauw op de site staan. Een duurdere variant van de Kurio Connect, met wat meer mogelijkheden, maar in ieder geval ook met de oudercontrole.

Voor een uitgebreider model met veel functies en een groter display, is de Kurio Tab XL een goede keuze, die ook via deze website wordt aangeboden.

De tablet wordt door dit online bedrijf gratis geleverd. Wanneer jij jouw bestelling plaatst zijn er een heel aantal betaalmogelijkheden waaruit je kunt kiezen, waaronder achteraf betalen met Klarna.

Set van infographics over educatief speelgoed

Ontvang deze handige educatieve tips bij onze nieuwsbrief

Benieuwd naar de ontwikkelingen die je kind doormaakt in elke levensfase? Dan is deze set infographics leuk voor jou!

Lenovo.nl

Een goede derde plek wordt ingenomen door Lenovo.nl. Via deze site kan je in de serie kindertablets de ideale tablet voor jouw gezin uitkiezen. De gezinstablets zijn uitgerust met specifieke functies waardoor het door kinderen veilig gebruikt kan worden. Ouders kunnen de zogeheten ‘kindmodus’ inschakelen.

We hebben deze uitgebreid behandeld in onze Lenovo blogpost

De elektronica in de webshop van Lenovo kan worden betaald via verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor iDeal, creditcardbetaling of voor achteraf betalen met Klarna.

Kurio Tab XL, lees ook meer over de Kurio tab in onze post

Wat meer details over de winkels, de producten en de betaalmogelijkheden.

Kindertablets

Hoewel tablets de ideale ‘gadgets’ zijn om kinderen mee zoet te houden, zijn de apparaten echter niet altijd veilig voor de kleinste gebruikers. De grenzeloze digitale wereld bevat namelijk genoeg beelden, apps en sites die voor jonge kinderen zeker niet geschikt zijn.

De kindertablet is een apparaat dat precies inspeelt op dit probleem. Het zijn kleine, lichte en handige apparaten met educatieve apps, filmpjes en tal van mogelijkheden. Daarnaast zijn de apparaten grotendeels uitgerust met verschillende opties waarmee een veilige online omgeving voor het kind kan worden gecreëerd.

Zo zijn er specifieke apps waarmee profielen kunnen worden ingesteld voor de verschillende gebruikers. Hierdoor worden websites en filmpjes automatisch op leeftijd gefilterd. Ook bevatten de meeste kindertablets de optie om een tijdslimiet in te stellen. Zo heb je als ouder nog altijd de controle over het tabletgebruik van het kind.

Kindertablets achteraf betalen met Klarna

Ook de elektronische handcomputers voor de allerkleinste zijn via verschillende websites achteraf te betalen met Klarna. Deze winkels garanderen dat jij pas hoeft te betalen voor de tablet, wanneer jij het apparaat in huis hebt én helemaal tevreden bent.

MediaMarkt.nl

MediaMarkt.nl biedt een mooi aanbod aan kindertablets en accessoires aan: de website van een van de grootste elektronica zaken van Europa.

Je vindt in de webshop van de winkelketen dan ook een van de populairste én beste kindertablets, namelijk de Kurio Tab Connect. De kindertablets van Kurio zijn uitgerust met de Kurio Genius internetfilter; een systeem waarmee verschillende ongeschikte websites en apps eenvoudig geblokkeerd worden.

Ook kan er een tijdslimiet worden ingesteld, waardoor je zeker weet dat jouw kind niet urenlang achter de tablet zit.

Met de Kurio Connect kan tevens verbinding worden gemaakt met je smartphone. Zo heb je altijd overzicht over het tabletgebruik en -gedrag van jouw kind.

Naast de Kurio Connect, vind je in de webshop van de MediaMarkt ook de Kurio Tab Light, een eveneens super veilige tablet speciaal voor kinderen.

Ook een eenvoudigere tablet met een Frozen of Cars thema, is online te bestellen bij deze elektronicawinkel. Het zijn kindvriendelijke, lichte apparaten, waarmee de allerkleinste kennis kunnen maken met de digitale wereld.

Computers, laptops en tablets zijn vaak kostbare apparaten. Het is dus begrijpelijk dat je niet wil dat het relatief grote bedrag al van je rekening wordt afgeschreven, nog voor je het apparaat in huis hebt. Via de webshop van de MediaMarkt kan jij kiezen uit verschillende betaalopties, waaronder de achteraf betaalmethode van Klarna.

Door enkele gegevens in te vullen, kijkt deze betaaldienst of jij kredietwaardig bent. MediaMarkt zorgt dat het pakketje snel bij jou aankomt, terwijl Klarna de administratie voor zijn rekening neemt. Je krijgt dan via mail een factuur toegestuurd en betaalt pas, wanneer jij de kindertablet al in handen hebt.

Ormedia.nl

OR Media is misschien wat minder bekend dan eerdergenoemde bedrijven. Deze Nederlandse webshop heeft echter een enorm aanbod aan de allernieuwste elektronica. In het grote assortiment vind je naast huishoudelijke apparaten en zelfs autoradio’s, ook een aantal kindertablets van het merk Kurio.

De eerdere genoemde Kurio Connect is beschikbaar in het roze en in het blauw en is een populaire keuze voor jonge kinderen. De tablets van dit merk zijn tevens als beste getest door de Consumentenbond. Er is een uitgebreidere versie te verkrijgen onder de naam Kurio Tab Connect Telekids, die ook in het blauw en in het roze te koop is.

Voor een uitgebreider model met veel functies en een groter display, is de Kurio Tab XL een goede keuze. De Kurio Genius internetfilter, zorgt ervoor dat jouw zoon, dochter, neefje of nichtje op een veilige manier op het web kan surfen. Dit webfilteringssysteem filtert wel meer dan 30 miljard websites.

De tablet wordt door dit online bedrijf gratis geleverd. Wanneer jij jouw bestelling plaatst zijn er een heel aantal betaalmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Naast de reguliere betaalopties, zoals iDeal of bankoverschrijving, kun je ook pas betalen voor je aankopen nadat je deze ontvangen hebt.

De achteraf betaaloptie van Klarna is dan ook een veilige en betrouwbare betaalmethode voor online winkeliers. Je krijg een online rekening toegestuurd die je binnen 14 dagen moet betalen, terwijl je de producten vaak al binnen 1 à 2 dagen in huis hebt. Dit geeft jou de kans om eerst jouw aankopen te bekijken, nog voordat je ervoor betaalt.

Ben je niet tevreden of wil je toch liever een andere kindertablet? Dan stuur je de producten terug en vervalt je factuur. Met de veilige achteraf betaalmethode van Klarna, weet je tevens zeker dat je nooit hoeft te betalen voor producten die je niet ontvangt. Dit trekt veel twijfelende kopers vaak over de streep, waardoor ook de webshops, zoals ormedia.nl, genieten van de voordelen van Klarna.

Lenovo.nl

Op de webshop van Lenovo, een in China opgerichte computerfabrikant, zijn een heel aantal tablets, laptops en telefoons te vinden. Hoewel de meeste tablets gericht zijn op de wat oudere gebruikers, zijn er twee specifieke apparaten die als ‘kindvriendelijke gezinstablet’ worden bestempeld.

De Lenovo Tab 4 10” is een van deze gezinstablets die uitgerust is met specifieke functies waardoor het door kinderen veilig gebruikt kan worden. Ouders kunnen de zogeheten ‘kindmodus’ instellen, waardoor ongepaste websites en apps automatisch geblokkeerd worden.

Een luxere variant, die ook te gebruiken is door het hele gezin, is de Lenovo Tab P10. Op het eerste oog een veelzijdig apparaat waar veel volwassenen zich wel raad mee weten. De tablet is daarnaast uitgerust met een vingerafdruklezer; elke gebruiker heeft zo toegang tot een digitale omgeving die aangepast is aan zijn/haar leeftijd.

Als ouder kun je in het persoonlijke gebruiksprofiel van het kind instellen welke webpagina’s en apps er ongeschikt zijn. Ook is deze mooie Lenovo tablet uitgerust met de mogelijkheid om de maximale speeltijd voor het kind in te stellen.

Een apparaat dat dus door het hele gezin veilig gebruikt kan worden. Een beetje vergelijkbaar met deze Junior Tab van Archos.

De elektronica in de webshop van Lenovo kan worden betaald via verschillende betaalmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor iDeal, creditcardbetaling of voor achteraf betalen met Klarna.

Heb jij jouw random reader of bankpas niet bij de hand? Dan vul je simpelweg jouw gegevens in en krijg je een factuur van Klarna toegestuurd, die je binnen twee weken moet voldoen.

Wanneer je toch niet tevreden bent, kun je de tablet gratis retourneren en zal je factuur komen te vervallen.

Wat is Klarna?

Klarna is een succesvol bedrijf dat al in 2005 is opgericht met het idee online betalingen te vergemakkelijken. De van origine Zweedse onderneming is uitgegroeid tot een enorm bedrijf, waar meer dan 100.000 webwinkels gebruik van maken. Hieruit blijkt de populariteit van het achteraf betalen; de mogelijkheid om pas na ontvangst van de bestelling voor je aankopen te betalen.

Omdat gebleken is dat online shoppers sneller hun aankopen doen wanneer ze achteraf kunnen betalen met Klarna, levert het aanbieden van deze betaaloptie ook de webshops een groot voordeel op. Tevens hoeven de online winkeleigenaars niet langer de administratie bij te houden. Zodra de klant een bestelling heeft geplaatst met Klarna, neemt het bedrijf het betalingstraject over.

Achteraf betalen met Klarna

Bij het plaatsen van je bestelling heb je vaak je random reader of creditcard nodig. Ook wordt regelmatig van je verwacht dat je nog voor ontvangst van je pakket voor je hele bestelling betaalt.

De andere dienst waarmee je dit ook kunt doen is Afterpay

De achteraf betaalmethode van Klarna brengt hier verandering in, waardoor het nog makkelijker wordt om online te shoppen. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen, waarna de betaaldienst test of jij kredietwaardig bent. Na de bevestiging krijg jij simpelweg een factuur opgestuurd, dat je binnen 14 dagen moet voldoen. Zo weet je dus zeker dat je nooit betaalt voor een bestelling die je niet ontvangt.

Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven wanneer jij de gewenste items in huis hebt. Wat je retour stuurt hoef je dus niet vooraf al te betalen. Moet jij nog een week wachten tot jij jouw salaris ontvangt? Dan kun je alvast bestellen met Klarna en betaal je eenvoudig wanneer er weer genoeg geld op je rekening staat. Het bedrijf biedt zelfs de mogelijkheid om gespreid te betalen. De achteraf betaaloptie van Klarna geeft de klant dan ook een veilig en betrouwbaar gevoel, terwijl het de webshop een omzetstijging garandeert.

Klarna gebruiken voor het aanschaffen van kindertablets werkt fantastisch

Wanneer je online grote aankopen doet, zoals elektronische apparaten, wil je natuurlijk zeker weten dat deze bestelling ook aankomt. Vaak wordt het bedrag zelfs al van je rekening afgeschreven, nog voor jij jouw nieuwe tablet in handen hebt.

Gelukkig bestaat er sinds enkele jaren de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Het Zweedse bedrijf Klarna, heeft er dan ook mede voor gezorgd dat online shoppen nu nog veiliger en makkelijker is.

Wanneer je bij het afrekenen voor de achteraf betaaloptie kiest, betaalt je pas na ontvangst van je bestelling én alleen voor de producten die je houdt. Een super goede reden dus om bij een van de online elektronicagiganten een mooie kindertablet aan te schaffen. Zo kan jij met een gerust hart op het web winkelen en kunnen de allerkleinsten veilig de online wereld verkennen.

Leave a Reply